Meer resultaten voor uitgaan arnhem agenda


    
uitgaan arnhem agenda

activiteiten.
Met zon 100 zitplaatsen en midden in het bos gelegen, is deze intieme filmzaal een bijzondere locatie. De Zwarte schuur zoals Cinebergen in de volksmond wordt genoemd biedt een uitstekend aanbod van kwaliteitsfilms voor een zo breed en divers mogelijk publiek.
uit agenda eindhoven
TivoliVredenburg Utrecht Dé plek waar alle muziekgenres bij elkaar komen onder één dak.
Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen. Welkom bij TivoliVredenburg in Utrecht! Dé plek waar alle muziekgenres bij elkaar komen onder één dak. Bekijk onze agenda. Nu in TivoliVredenburg. wo 27 mrt 2019 Jazzcollege 2.0 door Vera Vingerhoeds. wo 27 mrt 2019 Nederlands Blazers Ensemble.
nijmegen agenda
Arrangementen in Nijmegen bij Café Van Buren boek je via Eventidee.nl!
Eventidee helpt je daarom met een selectie van originele uitjes, feestlocaties en activiteiten in de regio Arnhem-Nijmegen op een rij te zetten. Deze worden aangeboden in samenwerking met enkele van de bekendste uitgaansgelegenheden in Arnhem en Nijmegen. Je kent vast wel dat gevoel van een brandende datum in je agenda.
Amsterdam
Nieuws.
Welke band is de beste live-act van dit jaar? Het antwoord op die vragen komt op 11 januari 2020 tijdens de derde editie van de 3voor12 Gelderland Awards in Luxor Live. Net als voorgaande jaren zullen alle fans de mogelijkheid krijgen nominaties aan te dragen in nog nader te onthullen categorieën en vervolgens te stemmen. Vandaag verklappen we vast welke acts de muzikale omlijsting verzorgen. En dat zijn niet de minste: alle vier de acts wisten zich het afgelopen jaar nadrukkelijk in de kijker te spelen. Nijmegen kiest nieuwe nachtburgemeester op 25 oktober. maandag, 21 oktober 2019 Geschreven door Stichting Nachtburgemeester Nijmegen. Vrijdagavond 25 oktober wordt in Brebl de nieuwe nachtburgemeester van Nijmegen verkozen. In de race zijn Patrick aan de Kerk en Cees de Beer. Het aanwezige publiek heeft een belangrijke stem bij de verkiezing, daarnaast brengt een vakjury van nachtvertegenwoordigers hun stem uit.
den haag uitgaansagenda
Wat te doen op Koningsdag 2019 Van vrijmarkten tot Koningsdagfeesten, festivals en leuke activiteiten op 27 april in heel Nederland!
Uitgaan in Utrecht. Spring naar inhoud. Uit met kinderen. Uitmarkten en uitfestivals. wattedoenin.nl Vakantie specials Wat te doen op Koningsdag. Wat te doen op Koningsdag. Koningsdag 2019 vieren kan in diverse steden in Nederland! Ga gelijk naar uw stad naar keuze voor meer informatie! Nog niet alle informatie is bekend, dus hou deze pagina goed in de gaten! Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Eindhoven Groningen Maastricht Nijmegen Rotterdam Utrecht Wadden.
amsterdam uit bureau
Home.
Stappen in Arnhem. Hell Yeah NEON: Een uitbundige performance. Geschreven: 16 maart 2019. Hell Yeah NEON: Een uitbundige performance. Donderdag 4 april gaat de voorstelling Hell Yeah van het Arnhems danscollectief NEON in première bij Theater aan de Rijn in Arnhem. Hell Yeah is het geluid van een freaky realityshow op repeat, waar het zweet van de pulserende dansvloer afdruipt. Een knipperend strobelicht dat alleen de beste versie van jezelf laat zien. Drie performers nodigen je uit bij een uitbundig dansfeest. Trakteer jezelf op een dampende ontmoeting tussen lichaam en verval, licht en duisternis en uitgestelde verwachtingen. Na het succes van Körper waarin NEON de grenzen van het geslacht doorzocht, breekt NEON nu door alle grenzen heen om dans te prijzen. Maandelijks Cubaans Matinee. Geschreven: 23 december 2018. Margarita Avila, Cubaanse uit Santiago de Cuba, heeft als professioneel danseres een ruime ervaring opgedaan in de populaire, folklore en traditionele ritmes die het prachtige eiland Cuba rijk is. Acht jaar lang heeft zij in verschillende professionele groepen gedanst zowel in Havana, Santiago de Cuba, Spanje, Colombia, als in Frankrijk. Als laatste voordat ze naar Nederland kwam, danste ze bij het beroemde Tropicana Santiago.
Amsterdam
Bollee Events Evenementenlocatie in Rhenen met eindeloze mogelijkheden! Bollee Events Evenementenlocatie in Rhenen met eindeloze mogelijkheden!
Bollee Events uit Rhenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Rhenen en omstreken. Elke week evenementen voor verschillende doelgroepen en leeftijden. Agenda in je mailbox. Schrijf je nu in voor onze maandelijkse agenda en mis geen enkel evenement.:
den haag uitgaansagenda
Agenda Vunzige Deuntjes.
Vunzige Deuntjes XXL Koningsnacht Tilburg. Poppodium 013, Tilburg. KOOP TICKETS FACEBOOK EVENT. Luxor Live, Arnhem. Deejay Prime Odin Chamos 6FACES MC. 2359: 0500: Koop tickets Facebook event. Ballantine Miguell Kaidel Thiago Mereilles Roëndy Rosanjo. 2300: 0500: Koop tickets Facebook event.
amsterdam uitgaansagenda
Kerstvakantie 2019 en tweede kerstdag, dagje uit en uitjes voor de kerstvakantie DagjeWeg.NL.
Het leven van Keizer Wilhelm II in Huis Doorn. DOORN, UTRECHT Huis Doorn was van 1920 tot 1941 het huis van de verbannen Duitse keizer Wilhelm II. Nu is het een museum, waar je meer leert over Nederland in de Eerste Wereldoorlog.
den haag uitgaansagenda

Contacteer ons